Header Ads

СРОЧНО: 170 ДТП ЗА ГОДИНУ: НАСЛІДКИ ПЕРШОГО СНІГУ В СТОЛИЦІ

МІСТО СТАЛО У 9-БАЛЬНИХ ЗАТОРАХ. Сообщает http://de-facto.cc

У середу, 26 жовтня, у Києві випав перший цієї осені сніг. На жаль, далеко не всі столичні водії виявилися підготованими до нього.

Тільки за одну годину снігопаду (станом на 19:30) було зафіксовано близько 170 дорожньо-транспортних подій, інформує «Еспресо«.

Як повідомляється, ніхто з людей в цих аваріях не постраждав. Проте місто через таку кількість аварій застрягло у 9-бальних заторах.

Нагадуємо, що Управління безпеки дорожнього руху радить водіям не зволікати з заміною гуми на своїх авто на зимову. У то же час, пішоходам варто бути уважними та обережними при переході автошляхів, адже через слизьку дорогу гальмівний шлях машин збільшився.

Тим часом…

У Києві створили оперативний штаб, який буде відповідати за ліквідацію наслідків негоди

Снігоприбиральна техніка “Київавтодору”

Рішення про ліквідацію наслідків негоди і снігопадів у Києві буде приймати спеціально створений оперативний штаб. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

“Після отримання інформації про ускладнення погодних умов, пов’язаних з інтенсивними снігопадами, рішенням Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій затверджується постійно діючий оперативний штаб територіальної підсистеми м. Києва єдиної державної системи цивільного захисту”, – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в Києві проводиться підготовка спеціальної техніки – снігоприбиральної, аварійно-відновлювальної, навантажувальної техніки, малої механізації, тракторів та ін.

“Підприємства комунальної корпорації “Київавтодор” вже заготовили майже 20 тис. тонн технічної солі та понад 28 тис. тонн піску. В даний час на підприємствах корпорації підготовлено 255 одиниць снігоприбиральної техніки. Крім того, КП “Київпастранс” у разі погіршення погодних умов залучає 46 одиниць спецтехніки для розчищення зупинкових комплексів та маршрутів рейкового транспорту для забезпечення стабільної роботи транспортної інфраструктури. Для прибирання снігу в парках, скверах і на тротуарах залучаються 69 одиниць снігоприбиральної техніки КО “Київзеленбуд””, – йдеться в повідомленні.

У разі сильного снігопаду патрульна поліція обмежить в’їзд вантажного транспорту до Києва.
На платформі Blogger.