Header Ads

МИ НЕЗАБУДЕМО ТЕБЕ!!!"Він марив небом, яке врешті-решт забрало його назавжди": Волонтер про Героя 92-ї бригади, котрого завтра проводжатимуть в останню путь

Цей хлопець уособлював в собі світлий образ українського воїна. Добрий, щирий, розумний, з великим серцем і чистими очима, пише волонтер про загиблого Сергія, котрий мріяв стати льотчиком. Сообщает http://nev25.blogspot.com

Фото: "Цензор"Завтра відбудеться прощання з воїном Сергієм Аліфіренко, загиблим на Донбасі. Сергію було 24 роки. Він служив старшиною 5-ї роти 2-го мехбата 92-ї окремої механізованої бригади в званні молодшого сержанта. Про це в своєму блозі на Цензор.НЕТ пише волонтер Ян Осока, повідомляють Патріоти України. 

 "Висота 200. Висота 800. Висота 1500. Під крилами українські пейзажі, під крилами степи і ліси, під крилами стигла пшениця і блакитні вени річок. Крізь хмари, крізь білі краплі туману в кристально - бірюзовій глибині неба. Він дуже хотів стати льотчиком і бути за штурвалом бойової машини, на хвості якої красувався б український герб. Сергій Олександрович Аліфіренко народився 30.06.1992 року в селі Моначинівка Куп'янського району Харківської області. у 2010 році закінчив вище професійне училище №34 за спеціальністю "кухар - кондитер". Далі був покликаний на строкову службу, яку проходив в сороковій бригаді тактичної авіації, служив на аеродромі у взводі охорони. Ймовірно, там він і полюбив цю справу всією душею, прикипів серцем до потужних і витончених металевих красенів, які розсікають повітря. В цьому році підписав контракт і навесні прибув в розташування свого бойового підрозділу", - розповів він. 

 "Молодший сержант, старшина 5-ї роти 2-го мехбата 92-ї окремої механізованої бригади. Дуже ввічлива і вихована людина, стриманий і виважений боєць і командир, ставився з повагою до своїх підлеглих і старших за віком чоловіків. Кожен день знаходив вільну хвилину, щоб поговорити по телефону зі своїм паралізованим батьком, якого дуже поважав і любив. Сергій бачив продовження свого життєвого шляху тільки через військову кар'єру, після війни хотів здавати вступні іспити до Харківського університету повітряних сил імені Івана Кожедуба. Все б так і сталося, якщо б не війна. Загинув 26 жовтня близько 21.00 в районі міста Мар'їнка Донецької області в результаті осколкового ураження при обстрілі наших позицій з АГС. Помер по дорозі в лікарню", - додав Осока. 

Поховають Сергія Аліфіренко завтра, 29 жовтня, в Куп'янську. 

"Цей хлопець уособлював в собі світлий образ українського воїна. Добрий, щирий, розумний, з великим серцем і чистими очима. Йому дуже підійшов би позивний "Сокіл", тому що він марив небом, яке врешті-решт забрало його назавжди", - резюмував волонтер.
На платформі Blogger.