Header Ads

ТОП-НОВИНИ: ВЕРСІЇ ВБИВСТВА “МОТОРОЛИ” ВІД РОЗВІДКИ США ТА СКАНДАЛ З ПОБИТИМ ВІЙСЬКОВИМ У ДНІПРІ

В американській розвідці озвучили нову версію вбивства “Мотороли”. У залі оперного театру у Дніпрі глядачка накинулася на учасника АТО і вдарила його молотком у потилицю. Сообщает http://newsnet.hostenko.com


ВЕРСІЇ ВБИВСТВА “МОТОРОЛИ”
Фахівці американської розвідувально-аналітичної компанії Stratfor простежують у вбивстві “Мотороли” російський слід і зазначають, що він збігається за термінами зі спробами Росії домовитися із Заходом щодо врегулювання ситуації на Донбасі.
У Stratfor припускають два найбільш ймовірні сценарії ліквідації “Мотороли” – вбивство стало результатом суперництва серед бойовиків та те, що атаку спланували і здійснили російські спецслужби.
Останні два сценарії є особливо правдоподібними у світлі нещодавньої хвилі нападів на польових командирів, вчинених далеко від лінії зіткнення,
– йдеться у матеріалі.

Росія може бути зацікавлена в усуненні деяких “польових командирів” бойовиків. Наприклад тих, які вважаються занадто агресивними, порушують субординацію або можуть підтвердити причетність Росії до військових злочинів на Донбасі.
Ліквідовуючи польових командирів, Кремль може створити основу для швидкого виходу з Донбасу.

З МОЛОТКОМ НА БІЙЦЯ АТО

Відвідувачі оперного театру у Дніпрі зняли на відео, як жінка після словесної перепалки з військовим, витягла з сумочки молоток і влучила ним просто у потилицю чоловіку.
Суперечка між глядачами виникла ще у антракті. Жінка агресивно зреагувала на військову форму бійця і почала його провокувати. Чоловік намагався реагувати спокійно, однак коли жінка кинулася на його дружину – взявся вгамовувати глядачку.
У цей момент розлюченого військового намагався вивести із залу інший глядач. Тоді нападниця витягнула молоток і завдала удару. З театру її відразу ж доправили до відділку. У поліції повідомили, що проти жінки відкрито кримінальне провадження. У її сумці правоохоронці також виявили кухонний ніж.
44-річна нападниця активно демонструє антиукраїнську позицію в соцмережах. У коментарях на захист жінки виступила акторка театру – Катерина Фондуроко. Однак після інциденту на роботу вона не з’явилася. Пізніше стало відомо, що її хочуть звільнити.

КОНФУЗ ДНЯ

Російська тенісистка Світлана Кузнєцова під час поєдинку з полячкою Агнешкою Радванськоювідрізала собі частину коси. Зробила вона це на матчі турніру WTA Finals.
Як пояснила сама спортсменка, вдалась до такого радикального кроку, бо волосся їй заважало. Спершу вона спробувала сховати його під пов’язку, проте воно було занадто важким, а під час ударів справа лізло їй в очі.
Скориставшись паузою після третього гейму, росіянка попросила ножиці й відрізала частину своєї коси.

АНОНС

26 жовтня відбудеться прес-конференція на тему впровадження в Україні страхової моделі медицини на первинній ланці з 1 січня 2017 року.
Також з середи в Україну прийде зима. Зокрема, у Києві очікується сильний вітер та дощі зі снігом.


На платформі Blogger.