Header Ads

В НАЙБЛИЖЧИЙ ЧАС АВТОМОБІЛІВ НА ПОЛЬСЬКІЙ РЕЄСТРАЦІЇ МИ БІЛЬШЕ НЕ ЗУСТРІНЕМО

Сергій Креймер, головний операційний директор Wiseman Rose Llp, заявив, що Державна фіскальна служба України почне “полювання” на нерозмитнені автомобілі, які зареєстровані не в Україні. – повідомляє Корупція.Інфо.Сообщает http://newsnet.hostenko.com

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

За його інформацією, зараз ДФС готує списки всіх автомобілів, які були ввезені на територію України в режимі тимчасового ввезення починаючи з 1 січня 2007 року.

Зі слів Креймера, для цього співробітники податкової почнуть патрулювати вулиці разом з поліцейськими.

Порушникам законодавства доведеться платити величезні штрафи або навіть нести кримінальну відповідальність.

“Всі автомобілі, які порушили митний режим більш ніж на 48 годин, будуть передані в розшук. З 1 листопада 2016 року планують запустити систему автоматичного аналізу режимів, і подача в розшук буде здійснюватися автоматично. Зараз виявлені явні рекордсмени з Болгарії та Литви, які ввезли понад 2000 авто на одну юридичну особу. Абсолютним рекордсменом є литовська контора, яка ввезла понад 3800 автомобілів у режимі тимчасового ввезення”, – написав Сергій Креймер.

Нагадаємо, в новому законі про зниження мит на б/в авто спливли “підводні камені”.

Як повідомляли Українські Новини, Кабінет Міністрів дозволив автосалонам оформляти угоди купівлі і продажу автомобілів, які були у використанні.
На платформі Blogger.