Header Ads

ХТО ВІДПРАВЛЯЄ НА ФРОНТ БРОНЮ, ЯКА НЕ РЯТУЄ ЖИТТЯ СОЛДАТ: ШОКУЮЧЕ РОЗСЛІДУВАННЯ (ВІДЕО)

Бронетранспортер “Дозор-Б” хоч і став головним символом відродження українського військово-промислового комплексу, але вляпався в гучних скандал щодо якості самої броні.Сообщает http://newsnet.hostenko.com



Офіційна місія бронетранспортера – допомагати Збройним силам України. Неофіційна і навіть більш важлива – це порятунок Львівського бронетанковового заводу. Адже іін отримає велике замовлення – випуск двох сотень броньованих машин вартістю у понад мільярд гривень, повідомляє Корупція.Інфо

Не встиг ще “Дозор-Б” покрасуватися на параді на День Незалежності, як сам став героєм гучного скандалу. Сумніву піддавалося головне – якість броні, з якої повністю зварений корпус бронетранспортера.

Інформацію про сумнівну якість броні поширювали у соцмережах відомі українські волонтери. Броня українського “Дозору-Б” не має відповідного лазерного маркування, а лише наклеєні папірці. Але найголовніше – вона має значно нижчу бронестійкість, аніж ті моделі, які представили на виставці “Зброя і Безпека-2016” у Києві. Зображення польської бронеплити на виставці було вкрите лазерним маркуванням.

Директор Львівського бронетанкового каже, що до походження броні немає сумнівів. Наразі завод передав Збройним силам десять “Дозорів”, які обійшлися держбюджету майже у 60 мільйонів гривень. Ще вісім броньовиків чекають нових грошей. І якщо раніше журналістів на завод запрошували регулярно, то після скандалу – екскурсії заборонили.


Із комплектом доказів про дивні пригоди польської броні та з останніми рекламаціями на машину волонтери дійшли до Президента. Наразі СБУ теж почало розслідувати ситуацію із бронею для “Дозорів”.


На платформі Blogger.