Header Ads

ДЗІДЗЬО СВЯТКУЄ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ! 10 НЕВІДОМИХ ФАКТІВ ПРО АРТИСТА

У День особистого свята “найпозитивнішого” співака, пропонуємо вам посміхнутись, дізнавшись 10 цікавих моментів з його життя! розповідає tv.i.ua.  Сообщает http://newsnet.hostenko.com



1. У 2 роки і 3 місяці Дзідзьо вже читав по складах.

2. Вперше Дзідзьо вийшов на сцену у 6 років, коли вступав у музичну школу. На вступному іспиті співав пісню Ой у лузі червона калина.

3. У 9 років коли Дзідзьо бавився з дітьми у “війнушки“, стріляючи горохом, попав у свою прабабцю Анну. Через тиждень прийшла телеграма, що бабця померла і Дзідзьо 3 роки переживав, думав, що то він її убив. Насправді ж бабуся була вже просто старенька.

4. У дитинстві на день народження найкращий подарунок Дзідзьо отримував від мами – на кожне свято це був торт Андрути(вафлі перемазані сгущеним молоком).

5. На перші заколядовані гроші Дзідзьо купив светр BOYS, на 3 розміри більший, на виріст, інакшого не біло. А вдягнув через два роки, і то один раз, бо вже було не модно.

6. У 12 років взяв першу премію на конкурсі ім. П. Чайковського між вокалістами.

7. Перша робота Дзідзьо – 3 місяці служив на митниці на пропускному пункті Краківець,
стажувався, а потім вирішив, що це не справа його життя і почав займатися музикою.

Картинки по запросу дзідзьо в дитинстві

8. Слова Галька має Степана у пісні “Я і Сара” – не випадкові. Це справжні імена мами і тата Дзідзьо.

9. Сценічне ім’я Дзідзьо пішло від його дідуся по маминій лінії, поляка за національністю, якого звали Маркуль Ян Казимирович. Всі в селі кликали його “дзідзьо“.

10. Дзідзьо не п’є молока, каже, що дорослі не мають його пити, бо вважає цей продукт виключно материнським способом вигодовування малюків.


На платформі Blogger.