Header Ads

КАК СЛОЖНО ЖИТЬ: ЭТО СЛУЧИТСЯ В НОЧЬ НА 22 НОЯБРЯ! БУДЬ ГОТОВ К НАИХУДШЕМУ

Землю чекає найпотужніша сонячна буря в році: медики порадили, як її пережити. Особливо чутливим до геомагнітних явищ медики радять дотримуватися нескладних правил. Сообщает http://de-facto.cc



З понеділка на вівторок, 22 листопада, на Землю обрушиться найсильніша магнітна буря за весь рік.

Про це повідомили в NASA.

У Національному космічному агентстві США уточнили, що фахівцям поки не вдалося визначити ступінь потужності впливу "вітрів", спрямованих з Сонця в бік Землі, проте вони вважають, що саме в цей період на планеті будуть фіксуватися геомагнітні збурення. Особливо чутливим до геомагнітних явищ медики радять дотримуватися деяких правил.

Так, за даними BBC, напередодні "шторму" варто випити таблетку аспірину. Зробити це найкраще ввечері, оскільки через зміни магнітного поля Землі кров людини густіє, що може спричинити за собою кисневе голодування. У несприятливий період важливо правильно харчуватися, по можливості відмовляючись від солодкого, гострого і жирного. Курцям варто скоротити кількість викурених сигарет, при цьому повністю відмовившись від вживання алкоголю. Протягом дня необхідно знайти хоча б трохи часу на відпочинок, а перед сном краще нічого не їсти.


На платформі Blogger.