Header Ads

СРОЧНО: Путин объяснил почему не закрывает фабрику Порошенко в Липецке

Росія намагається поважати право власності, це стосується і належить українському президенту Петру Порошенко фабрики "Рошен" в Липецькій області, підкреслив в четвер президент РФ Володимир Путін, відповідаючи на запитання учасників сесії дискусійного клубу "Валдай". Сообщает http://www.zvistka.net

"Ми прагнемо до того, щоб поважати право власності", - сказав російський лідер, висловивши згоду з відомою позицією екс-міністра фінансів РФ Олексія Кудріна про те, що "це один із стовпів економічної політики". "У нас далеко не завжди так виходить і нам практику потрібно ще поправляти і в законодавстві багато ще потрібно зробити, але ми завжди будемо до цього прагнути", - цитує Володимира Путіна ТАСС.

"Те ж саме стосується і наших іноземних інвесторів, в тому числі і українських інвесторів. Петро Олексійович Порошенко є одним з таких інвесторів, маючи на увазі, що він є власником досить великого підприємства в Липецькій області - фабрики "Рошен", - підкреслив Путін.

Він звернув при цьому увагу, що мова йде навіть про двох підприємствах, одне з яких займається реалізацією продукції.

"Там є і деякі проблеми, пов'язані з ПДВ та судові органи ввели певні обмежувальні заходи, - сказав Путін. - Але фабрика працює ритмічно, виплачує зарплату, отримує прибуток і немає ніяких обмежень, пов'язаних з використанням цього прибутку, в тому числі - і з перекладом її за кордон ". Російський лідер зазначив, що не пам'ятає точний розмір цього прибутку, тому що не занурюється "в такі деталі", але фабрика "працює успішно".
На платформі Blogger.