Header Ads

ПЕРЕВІРЯЙТЕ РОДОВІД! ШВЕЙЦАРСЬКІ БАНКИ ШУКАЮТЬ СПАДКОЄМЦІВ

Їх готові віддати законним спадкоємцям, якщо, зрозуміло, вони заявлять про себе та підтвердять свою спорідненість з померлими вкладниками.
Відповідний закон був прийнятий швейцарським парламентом і набрав чинності з 1 січня 2015 року. Він передбачає, що, якщо клієнт не виходить на зв’язок з банком протягом 10 років, а ще 50 років після цього його внесок знаходиться в стані спокою, інформація про покинутому рахунку публікується для пошуку спадкоємців.
Похожее изображение
З цією метою швейцарським урядом був створений спеціальний сайт dormantaccounts.ch, на якому кожен охочий може перевірити, чи не мав хто-небудь з його предків 60 і більше років тому рахунку в одному з банків країни. На сьогодні тільки списки незатребуваних вкладів становлять вже 197 сторінок!
Картинки по запросу швейцарські банки
Знаходити своїх предків, які, можливо, залишили вам спадщину в швейцарському банку, необхідно через спеціальну форму пошуку — наприклад, на прізвище (англійської, німецької або французької транскрипції). Також можна переглянути всі списки незатребуваних рахунків вручну. Якщо ви вважаєте, що маєте право на гроші, що знаходяться на якому-небудь з них, потрібно просто клікнути мишкою по цьому запису та заповнити відповідну форму.
Швейцарські банкіри наполегливо рекомендують ставитися до даної процедури максимально уважно і по можливості ввести всі відомі вам дані, — не тільки ім’я можливого спадкодавця, але його місце проживання, професію, інші відомості. Зрозуміло, у вас зажадають і документи — як засвідчують особу, так і підтверджують спорідненість з власником рахунку. І, якщо всі відомості підтвердяться — гроші обов’язково віддадуть.
На платформі Blogger.