Header Ads

Обіцянка цяцянка, а дурневі радість. Садовий знов підвів львів’ян, які страждають від наслідків погоди

Комунальники обіцяли, що всю ніч рятуватимуть Львів від заметілі, проте, як бачимо, снігу не поменшало. Йти по вулицях неможливо, про транспорт говорити й годі, доїхати до роботи просто нереально.

Вчора вночі вся снігоприбиральна техніка мала працювати в черговому режимі, повідомляє Корупція. Інфо

За необхідності, мали залучати піскосії, навантажувачі, підмітальні машини.


Про залучення комунального транспорту для прибирання вулиць відзвітували керівники районів Львова.

Як повідомила голова Сихівської РА Ірина Маруняк, протягом дня у районі до прибирання снігу було залучено 7 машин. Уночі планували задіяти 20 одиниць техніки залежно від того, як падатиме сніг.

«Всі 11 одиниць машин снігоприбиральної техніки чергують зараз і вночі. Залежно від погодних умов, техніка буде виїжджати», – повідомив Андрій Зозуля, заступник голови Галицької РА.

«Вночі до прибирання будемо залучати 7 піскосіїв, 4 підмітальні машини, 4 трактори, навантажувач. В черговому режимі працює і техніка, і люди», – розповів Іван Лозинський, голова Личаківської РА.

За словами голови Шевченківської РА Олександра Удовенка, на чергуванні постійно перебуває 6 машин. За потреби всього буде залучено 14 одиниць снігоприбиральної техніки.

«Всі 18 машин будуть чергувати цілу ніч – щітки, піскосії, навантажувачі. Вже зараз частково залучаємо техніку на шляхопроводи для посипання спусків та підйомів», – розповіла Надія Банах, голова Залізничної РА.

«У Франківському районі працюватиме 4 піскосії, 4 підмітальні машини. За потреби  ще залучатимемо 1 грейдер, 3 екскаватори. Піскосуміші маємо в достатній кількості. Крім того, кожне ЛКП забезпечене сіллю, яку двірники використовують для посипання хідників», – повідомив голова Франківської РА Тарас Гнида.

«Дороги відучора ніхто не чистить. Не було ні одного трактора, ні машини з піском. Під ногами – каша. Де дорожні служби? Чого вони чекають?», – жаліються люди.

Як повідомляли раніше, маршрутки знову не курсуватимуть, якщо із львівських доріг не приберуть сніг. До цього внаслідок сильного снігопаду у місті львів’яни не могли добратися на роботу через відсутність громадського транспорту.
На платформі Blogger.