Header Ads

200 ВІДПОЧИВАЛЬНИКІВ ВЖЕ 10 ГОДИН БЕЗ ЇЖІ І ВОДИ ЗНАХОДЯТЬСЯ НА ОСТРОВІ БІЛЯ СКАДОВСЬКА

Відпочивальники більше 10 годин перебувають без води і їжі. На острові Джарилгач біля Скадовська Херсонської області застрягли близько 200 людей. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Наталія Макієнко, яка перебуває на острові, повідомляє ТСН.




За її словами, близько 10 ранку два теплоходи вирушили в море при гарній погоді, але потім піднявся шторм і судна сіли на мілину. До острова було близько 50 метрів, тому кілька годин сотні відпочивальників провели на теплоходах.
Потім їх човном евакуювали на острів. За словами Наталії, рятувальники прибули лише один раз, вони забрали матерів з немовлятами – близько 8-10 людей.
Станом на 21.38 понеділка, 17 липня, люди як і раніше перебували на острові.
За даними одеського видання Думская, людей з острова намагаються перевезти прикордонна охорона і патрульно-рятувальна служба. Один теплохід зняли з мілини, але він не зможе зайнятися перевезенням людей. Ще один теплохід просто зламався.
“Рятувальний катер ПРК-5 працює на місці подій і в першу чергу евакуював пасажирів з дітьми, але він може взяти за один рейс не більше 8-10 людей. Можливо, операція затягнеться до ранку”, – йдеться в повідомленні.





На платформі Blogger.