Header Ads

“Дівчинку мучили і ґвалтували. І це робила не одна людина”: Експерт розповів приголомшуючі деталі вбивства випускниці. М’ясник чи військовий?

Експерт-криміналіст проекту «Слідство ведуть екстрасенси», що виходить на телеканалі СТБ, Наталія Костильова, продовжує озвучувати версії щодо вбивства на Тернопільщині 17-річної Ірини Мукоїди з Вишнівця. На її думку, вбивці розгулюють на волі. Чому вбивцІ? Про це – у її черговому записі на сторінці в мережі «Фейсбук», передає Корупція.Інфо



«Вишнівець. Вбивці на волі. Цікава позиція правоохоронних органів Тернопільської області, намагаються через інформаційні вкидання в підконтрольні міські ЗМІ і сайти виставити звинуваченого в умисному вбивстві хлопчика Васю чудовиськом і садистом, при цьому не давши ні фактів ні свідків. Я не полінувалася поспілкуватися з усім Вишнівцем і сусідами, знайомими і вчителями Васі Гнатюка. Зібрані матеріали буду просити СТБ показати країні. Вася, правда, примудрився вляпатися в історію з катанням на чужому автомобілі, цим спекулюють поліцейські і підконтрольні їм газетки Тернополя. Але, це не робить хлопчика вбивцею. Тим більше, що поки зацікавлені особи в нерозкриття даного злочину влаштували полювання на відьом і намагаються мене зламати, розслідування триває.

Уже сьогодні можу заявити, що характер ран, нанесених дівчинці і від яких вона загинула свідчить про професіоналізм вбивці і високому його рості, мінімум вбивця повинен бути ростом хоча б трохи вищий Іри Мукоїди і мати п'ять пальців на руці, а не 4, як у Васі Гнатюка. Для того, щоб нанести такий удар в серце, людина повинна мати досвід і спецпідготовку мисливця або м'ясника, чи військового. Василь Гнатюк в даному випадку невідповідний кандидат, йому щоб навіть просто оглушити таку дівчинку, як Іра, треба було б підстрибнути з жердиною, тим більше в ту трагічну ніч він був п'яний. Епопея зі знахідкою ножа – це взагалі анекдот…

Дівчинку перед смертю мучили і ґвалтували, і це робила не одна людина. Зараз ці факти поліція зачищає, а об'єднавшись з опікунами, намагається унеможливити ексгумацію.

Це злочин сенсаційний, як і дії поліції, тому ПРАВДА відкриється, а ті, хто фальсифікують факти, будуть відповідати перед народом, якому в своїй присязі несли клятву: "Служу народу України", – пише у соцмережі Наталія Костильова.



На платформі Blogger.