Header Ads

Офіційна заява з приводу Указу Президента Про втрату громадянства Міхеілом Саакашвілі!

Страх перед консолідацією нових політичних сил та політиків, що критикують клептократичну модель влади в Україні, змушує Петра Порошенка робити грубі помилки.




Громадянство України Міхеїла Саакашвілі припинено відповідно до Указу Президента “Про втрату громадянства України” з підстав “надання недостовірної інформації” при процедурі його отримання.

Громадянський Рух Хвиля засуджує таке рішення Президента.

Хочемо нагадати, що саме Президент Порошенко був ініціатором запрошення до України іноземців – реформаторів, в тому числі і Міхеїла.

Всі підконтрольні йому служби з легкістю могли б провести детальну перевірку і виявити порушення, та відмовити в наданні громадянства.

Але весь час, що Міхеїл був на посаді Голови ОДА, Президент використовував його з метою власного піару як в середині країни, так і закордоном.

Проте, як тільки політик вийшов з зони контролю, як тільки почав серйозну політичну боротьбу проти клептократів, Петро Порошенко вчинив в дусі примітивних диктаторів.

Саме в той час, коли Міхеїл Саакашвілі знаходиться за кордоном і був оприлюднений Указ про втрату ним українського громадянства.





Це зроблено з розрахунком на те, що перебуваючи під можливістю екстрадиціі на вимогу Прокуратури Грузії Саакашвілі не повернеться в Україну.

Це підтверджує, що Президент України використовує свої повноваження виключно з кон’юнктурних міркувань і не думає про закон, а думає лише як його обійти граючи своєю владою як маріонеткою, нажаль, не несучи, поки що, за це відповідальність.

Але хочемо заявити, що такі методи ведуть тільки до подальшої консолідації всіх здорових політичних сил. І штаби спільних дій продовжать свою роботу.

Ця клептократична влада повинна бути знищена і вона буде знищена.

Україна буде успішною правовою демократичною країною.
На платформі Blogger.