Header Ads

Бейонсе росте! Алла Пугачова похвалилась сімейним фото з дочкою. Ви тільки подивіться на неї!

Маленька Ліза Галкіна, незважаючи на свій юний вік, вражає оточуючих своїми численними талантами.  Пише http://www.ban.net.ua




Коли Алла Пугачова і Максим Галкін повідомили пресі про те, що стали батьками двох чарівних малюків, правдивість цієї новини спочатку викликали чимало сумнівів — настільки неймовірно вона звучала

Однак факт залишається фактом — зіркова пара завдяки можливостям сучасної репродуктивної медицини та послуг сурогатної матері змогла перехитрити природу. Незважаючи на істотну різницю в віці і побоювання медиків, у Максима та Алли з’явилися на світ син Гаррі і дочка Ліза.

Молоді батьки, які самі звикли до світла софітів і спалахи фотокамер, перший час ревно оберегали дітей від сторонніх очей. Вони вели досить відокремлений спосіб життя, лише зрідка запрошуємо найближчих друзів в свій величезний заміський будинок, який більше нагадує середньовічний замок.

Лише кілька років по тому, коли Гаррі і Ліза трохи підросли, відома співачка і її не менш популярний чоловік прийняли рішення познайомити своїх численних шанувальників зі спадкоємцями. Для цього у нового покоління зірок з сім’ї Пугачової навіть з’явився свій власний інтернет-аккаунт в соціальних мережах, щодня набирає нових передплатників.



Молодий батько обожнює своїх малюків, намагаючись проводить з ними якомога більше часу. Під час відпочинку він, схоже, відкрив в дочки нові таланти!
На платформі Blogger.