Header Ads

В двох моторошних ДТП мотоциклісти на шаленій швидкості на смерть збили велосипедисток (фото, відео)

Сьогодні, об 11.50, в місті Новий Буг Миколаївської області водій мотоцикла Honda, рухаючись по вулиці Харчука, біля перехрестя з вулицею Героїв Небесної сотні збив велосипедистку, яка їхала в зустрічному напрямку та виконувала поворот (за іншими даними очевидців, вона котила велосипед по пішохідному переходу ).




Попередня версія ДТП – перевищення швидкості, повідомляє Корупція Інфо

Як повідомила начальник відділу комунікації поліції Миколаївській області Олена Бережна, в результаті аварії 63-річна жінка-велосипедист від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці пригоди. 29-річний мотоцикліст з тілесними ушкодженнями був доставлений в Новобузького району лікарню.
   
Сьогодні ж, близько 14.00, аналогічна трагедія сталася в місті Таврійськ Херсонської області. На вулиці Незалежності (колишня вулиця Героїв Сталінграда), мотоцикл також збив літню велосипедистку.

Популярне: Всі на заробітки? В Польщі шалено збільшують оплату праці для українців. В ці суми важко повірити

Як повідомила  начальник відділу комунікації поліції Херсонській області Ірина Атаманенко, на мотоциклі їхав 30-річний житель Каховки, який (за попередніми даними) не вибрав безпечну швидкість руху та скоїв наїзд на 62-річну місцеву жительку, яка котила велосипед по проїжджій частині в пішохідній зоні.



Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла загинула на місці події. Водій мотоцикла доставлений в лікарню з травмами.
За обома смертельним ДТП відкриті кримінальні провадження у ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Стаття передбачає до 8 років позбавлення волі.

До речі, в Таврійську вчора, 17 липня, в цьому ж районі, водій автомобіля «Хонда» збив мопед, на якому їхали чоловік з дружиною. Після надання медичної допомоги постраждалі вирушили додому.
На платформі Blogger.