Header Ads

“Візьми, бо загинуть найближчі!!! Візьми в руки НІЖ!!!”: 16-ти річний хлопчина просто ШОКУВАВ усю країну одкровеннями у клітці суду

Візьми на себе убивство! Візьми, бо буде ГІРШЕ!!! Візьми, бо загинуть найближчі!!! Візьми в руки НІЖ!!!  16-ти річний хлопчина просто ШОКУВАВ усю країну одкровеннями у клітці суду: він плаче і розповідає, як ТИСНУЛИ на нього поліцейські, змушуючи підписати фатальне для нього зізнання – у звірячій розправі з випускницею Іриною Мукоїдою у вечір святкування Дня молоді на Тернопільщині.




Її позбавили життя двома ударами ножа в СЕРЦЕ! А цього хлопчину, якого тепер підозрюють у кривавому злочині, хочуть запроторити до ПСИХлікарні – ніби для перевірки!

Як думаєте, ЧОМУ всі місцеві виходять перекривати дороги, аби витягти школяра з пастки поліції? Чи у них немає дочок, і вони хочуть, аби душогуб розгулював на волі і шукав собі НОВУ жертву? НІ! Вони НЕ ВІРЯТЬ жодному протоколу і ЖОДНИМ офіційним результатам слідства. НІ! Вони кажуть, що це НЕ ВПЕРШЕ, коли змушують цапів-відбувайлів взяти НА СЕБЕ кров і смерть! НІ! Вони вимагають справедливості і САМІ шукають докази. А ще – пошепки передають один одному імена – тих, кого саме вони підозрюють у жахливому садизмі!  Нам стали відомі НОВІ факти, що ставлять під сумнів версію поліції.



На платформі Blogger.