Header Ads

Попалися, голубчики!!! Під варту взяли керівників лікарні виправної колонії за хабар, в цю суму важко повірити

Затриманим загрожує ув’язнення на строк від 5 до 10 років, передає http://korupciya.com




За клопотанням прокуратури Житомирської області було взято під варту керівника лікарні Райківської виправної колонії та його заступника, яких затримали на хабарі в розмірі 5 тис. дол. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

Зазначимо, що 4 серпня Корольовським районним судом міста Житомира обом керівникам тюремної лікарні було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення грошової застави: начальнику лікарні – у розмірі майже 135 тис. грн, його заступнику – майже 70 тис. грн.

Також у ході слідства начальнику лікарні виправної колонії та його заступнику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою в особливо великих розмірах). Санкція зазначеної статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Раніше повідомлялося, що 2 серпня двох керівників лікарні при Райківській колонії було затримано після отримання хабара в розмірі 5 тис. дол.



На платформі Blogger.