Header Ads

І не боїться… Жорстка заява Володимира Парасюка приголомшила всю країну, ці слова повинен знати кожен українець!!!

Президент Петро Порошенко, який став на захист засудженого генерала Віктора Назарова, покриває корупцію та непрофесіоналізм в українській армії.





Про це заявив учасник блокади “торгівлі на крові”, позафракційний нардеп Володимир Парасюк на своїй сторінці у Facebook:

Нардеп зазначив, що президент, виступаючи за відновлення військовх судів, у той час, коли добровольців судять цивільні суди, намагається відбілити заплямовану кров’ю честь генералів, які здають українські території та розвалюють обороноздатність країни.

“Пане Президент, коли тисячі добровольців судять цивільні суди – це нормально, а коли мова зайшла за Назарова, тоді подавай військовий суд. Назаров – це уособлення корупції і непрофесіоналізму в українській армії, а ви його покриваєте”, – зазначає Парасюк.

Він також вважає, що суд дійсно виніс неправильне рішення, тому що лже-генерал Назаров повинен довічно сидіти в тюрмі.





Нагадаємо, президент висловив невдоволення тим, що цивільний суд на 7 років посадив генерала Віктора Назарова у справі про збитий літак Іл-76 в аеропорту Луганська, в якому знаходилося 40 військових і 9 членів екіпажу, і вирішив, що такими справами повинен займатися спеціальний військовий суд.

Водночас, родичі загиблих військових в катастрофі Іл-76, обурені заявою Порошенка, почали повертати президентові медалі.
На платформі Blogger.