Header Ads

Це просто на голову не налазить! А ви вже бачили випускний альбом, який ШОКУВАВ цілу Україну, а може і світ…?

Українські школярі на честь випускного організували саму незвичайну фотосесію.




У більшості випадків, випускний – це свято, на якому беруть участь намагаються вже здаватися дорослими, але все ж з дитячою наївністю і добротою. Свято наповнений амбіціями і надіями і розглядається не як прощання з дитинством, а як новий крок вперед до світлого майбутнього.

Але іноді діти здатні і дивувати. Так і вчинили учні тернопільської школи №16. Вони зняли випускний альбом, який шокував країну.

Відеоколаж з випускних фото 11-А класу розмістив на своєму Youtube-каналі фотограф Роман Савка.

Школярі зняли його за мотивами відомих фільмів жахів, поставши в образах закривавлених вампірів, озброєних маніяків і їх жертв. Замість акуратно зачесаних хлопчиків і сором’язливих дівчаток в літніх сарафанах, ми можемо побачити Джокера, Дракулу і Леона-кілера.





Як розповіли самі учні, ідея прийшла випадково – фотограф просто пожартував, що можна зробити подібну фотосесію, але школярі вже загорілися цією ідеєю. Фотограф погодився на таку роботу, але тільки після згоди батьків і вчителів. Як пізніше розповів батько одного з випускниць до фотосесії всі поставилися по-різному, і однозначної реакції не було. На сьогоднішній день у відео майже 370 000 переглядів.
На платформі Blogger.