Header Ads

В голові не вкладається!!! Мер Дніпра повідомив справжню причину смерті Ірини Бережної і чому вона загинула саме в ЄС, КРАЩЕ СЯДЬТЕ

5 серпня екс-депутат Верховної Ради Ірина Бережна загинула у ДТП у Хорватії. Її доньку з травмами госпіталізували.




Смерть екс-нардепа “Партії регіонів” Ірини Бережної розкрила глибоку проблему. Про це написав мер Дніпра Борис Філатов на своїй сторінці у Facebook.

“Безумовно, танцювати на кістках огидно. Але смерть Ірини Бережної, на мій погляд, розкрила набагато глибшу проблему. А саме – відповідність способу життя політика його переконанням і його публічної позиції. Ірина загинула в ЄС, на критиці якого вона будувала свою політичну кар’єру”, – підкреслив Філатов.

Міський голова Дніпра вважає, що низько опускатись до того, щоб спочатку публічно лаяти країну-агресора, а потім “ночами грати тихо на балалайці або мотатися на відпочинок в Сочі”.




А багато “колишні”, вони інші. Клянуть в телевізорах США, а самі стукають на “хунту” американському послу і просять у нього захисту від “політичних переслідувань”. Сміються над червоними мереживними трусами, але люблять ходити з крокодилячими сумками “Біркін” по 30 тисяч доларів за штуку. Будьте справжніми і на вашу могилу не будуть плювати. Господь розсудить.

– підкреслив Філатов.
На платформі Blogger.