Header Ads

З’явились шокуючі подробиці смерті тернопільських “Ромео і Джульєти”… Ніхто не може повірити в це

Микола любив фотографувати, подорожувати, займався плаванням і дуже любив життя. З дівчиною – Христиною Ляхович, він зустрічався недовго. Але як кажуть друзі хлопця, вона йому дуже подобалась. Він думав про сім’ю, передає Корупція.Інфо




16 грудня цього року Миколі Смолею мало б виповнитись 25 років. Христині Ляхович 20 жовтня – 19 років.
Тiлο Миколи Смолея рятувальники знайшли вранці 5 серпня. Друзі та рідні хлопця до останнього не вірили, що це він. Дівчину Миколи – Христину Ляхович знайшли 3 серпня.
– Мій чоловік Миколу знає уже років сім, я десь чотири, – розповідає Наталія Процик.
 – На скільки я знаю, то Микола з Христиною познайомились на прощі. Зустрічались вони недовго. Вперше ми з чоловіком про неї дізнались 1 серпня. На скільки знаю, то вона з Козівського району і ніби вчилась у Кременеці. Жила у Тернополі. Микола розповідав, що Христина йому дуже подобається. Казав, що хоче сім’ю, що вже готовий до цього. Він дуже любив проводити час з нашим малюком.

Як розповідає Наталія, Микола хотів познайомити їх з чоловіком зі своєю дівчиною. Вони планували спільну поїздку у Карпати.
– В той день, коли трапився нeщаснuй випадок, він мав зустрітись з нами, – продовжує жінка. – Ми планували пікнік. Але Микола не дзвонив. Ми з чоловіком зрозуміли, що він напевно пішов до дівчини. Я зайшла тоді в instagram і побачила на його сторінці відео зі Ставу.
Ще сказала тоді, що вони так пізно пливуть там. Останні слова Миколи на одному з тих відео: “Ми пливемо біля Дальнього пляжу. Романтика. Люди цінуйте хороші моменти”.
За словами Наталії, хлопець займався спортом, катався на велосипеді та три роки займався плаванням.
– Він добре вмів плавати. Микола щороку ходив купатися на Йордан, – розповідає Наталія Процик. – Що трапилось, ніхто поки не знає. Ми стараємось з’ясувати. Батьки хочуть знати, чому так трапилось. Микола в батьків – єдиний син. Вони довго на нього чекали. Робили все для його майбутнього.



Крім плавання Микола цікавився подорожами, фотографією. Дуже любив читати книги і вів здоровий спосіб життя.
– Він був дуже добрий, веселий, життєрадісний, хотів максимум взяти від життя, хотів розвиватись, – каже жінка. – Постійно прагнув нових знань. У нього було дуже багато друзів. Микола завжди допомагав, але ніколи нічого не очікував взамін. Він не сидів без справи, постійно працював. Він займався перевезеннями пасажирів. Робив все, щоб людям було комфортно.
На платформі Blogger.