Header Ads

“ТАК, Є, АЛЕ НЕ БУДЕМО ПРО ЦЕ”: ВІДКРИВСЯ ТАЄМНИЙ ФАКТ ПРО ПОМEPЛOГО ЕКС-ЛІДЕРА “ИВАНУШЕК”

Помepлий в липні екс-вокаліст “Иванушки International” Олег Яковлєв, якого більше місяця не могли похoвати в Москві, виявився не бездітним, як це повідомлялося раніше, пише http://intermarium.com.ua




Портал “Комсомольская правда” опублікував ексклюзивні, невидані раніше коментарі артиста, в яких він зізнався, що є батьком позашлюбної дитини.

Відповідно до джерела, ексклюзивні диктофонні записи передала виданню подруга Яковлєва – журналістка Вероніка Стрельцова. На них співак розповідає про своє дитинство, батьків. Відверто відповідає на питання про відносини з фанатками та купівлю нерухомості за кордоном.

Коли ж Стрельцова запитує, чи правда те, що в Санкт-Петербурзі у артиста росте позашлюбна дитина, Яковлєв відповідає ствердно, проте відмовляється продовжувати розмову на цю тему.

“Так, є, але це ми не будемо обговорювати”, – відповів музикант.

Раніше повідомлялося, що у Яковлєва немає спадкоємців, так як співак вважався бездітним і не перебував у шлюбі. Тепер же, як зазначає джерело, позашлюбна дитина співака може стати основним претендентом на спадок.



На платформі Blogger.