Header Ads

А ви вже бачили дружину Ігоря Кондратюка? Тільки погляньте, як виглядає ця красуня. Очей не відірвати!

Суддя кількох талант-шоу і незмінний ведучий "Караоке на майдані" Ігор Кондратюк встигає не лише бути одним із науспішніших продюсерів на теренах України, а й відданим, люблячим татусем і чоловіком. Сообщает https://star.korupciya.com




В одному із інтерв'ю чоловік розповів, як дружина Олександра підтримує його на проектах, а також зізнався, що не проти, аби його діти спробували підкорити шоу-бізнес. 

В результаті, Кондратюк виокремив образ ідеального та щасливого чоловіка.

"Це той, кого любить дружина, хто відчуває себе комфортно вдома, з сім'єю, — каже продюсер. — Щастя не в тому, щоб вранці приносили каву в ліжко, а ввечері знімали шкарпетки, а в тому, щоб навіть виконуючи свої обов'язки в сім'ї, чоловік робив це легко, не відчуваючи себе скутим. Для щасливого чоловіка сім'я — це не ланцюг або якір, а, скоріше, те, що дає йому можливість літати, мріяти і реалізовувати все задумане."




Майбутню дружину Ігор Кондратюк зустрів на роботі. Зустрічалися вони недовго і швидко оселилися разом, створивши модну нині "громадянську сім'ю". 

Пара запевняє, що в їх відносинах до сих пір збереглися ніжність і романтика — "як у молодих". Дружина Ігоря Кондратюка по натурі лідер, але і чоловік не хоче бути на "других ролях". Тому, як жартують Олександра і Ігор, війна за лідерство в їхній родині триває донині.





Дружина Ігоря Кондратюка народила чоловікові трьох діточок. 26-річний Сергій Кондратюк вже спробував себе в якості адміністратора на проекті "Танцюю для тебе", вчиться на режисерському факультеті, працює разом з батьком в шоу "Караоке на Майдані" — схоже, українських телеглядачів чекає ще один Кондратюк. Другий син вчиться в десятому класі і поки особливих пристрастей до телебачення не виявив. 

Молодша дочка Поліна — навпаки — майбутня зірка шоу-бізнесу: володіє ідеальним слухом, танцює, співає і малює. Дружина Ігоря Кондратюка завідує фінансами чоловіка, тобто працює фінансистом у всіх проектах Ігоря. Так що можна сказати, що майбутнє українського телебачення в міцних руках сімейства Кондратюків.
На платформі Blogger.