Header Ads

Що ж там коїться? В Києві лунають вибухи, люди в паніці

Калинівка дуже далеко, щоб її вибухи було чутно у столиці.



Користувачі соціальних мереж масово повідомляють про звуки вибухів, які чути у Києві у ніч проти 27 вересня, передає Корупція.Інфо
Зокрема, вибухи чули мешканці Дарниці, Оболоні, Троєщини, Лук'янівки.
«Ми на Софіївській Борщагівці. В нас вибухи чутно. Іноді слабше, іноді гучніше. Дуже знайомі вибухи. Не салют. Тут ми навряд чи можемо помилятись. Вінниця сюди звук не дасть, це ясно», – написала волонтер Діана Макарова.
У Нацполіціі Києва в коментарі "Українській правді" підтвердили, що отримують від громадян повідомленні про звуки вибухів. Наразі проводиться перевірка, інформації поки що немає.
Нагадаємо, повідомлення про пожежу та вибухи на складах однієї з військових частин поблизу міста Калинівка Вінницької області надійшли до служб ДСНС пізно ввечері 26 вересня. Наразі 
Украерорух закрив повітряний простір в радіусі 50 км від епіцентру вибухів на Вінничині
повітряний простір в 50-кілометровій зоні від епіцентру події повністю закритий. Укрзалізниця змінила маршрути 14 поїздів, евакуйовані працівники 4 найближчих до місця події станцій. Відбувається евакуація мешканців міста Калинівка та навколишніх сіл. Інформації про постраждалих наразі немає.



На платформі Blogger.