Header Ads

Під час весілля молодий заявив нареченій, що любить іншу. Коли він показав на неї, всі були здивовані

Під час весілля молодий заявив нареченій, що любить іншу. Коли він показав на неї, всі були здивованіУ різних країнах весільні традиції дещо відрізняються, але суть залишається незмінною. Весілля – це одне з найважливіших подій в житті для більшості з нас.
Пише http://www.slovech.co




Ми до нього готуємося, смакуємо радісне хвилювання, сподіваємося, що все пройде блискуче або, як мінімум, «не гірше, ніж у людей».

Багато розписують весільну церемонію докладно, наймають досвідчених ведучих, які тримають кермо влади святом в своїх професійних руках. Але передбачити абсолютно все ніколи не можна.

На таких урочистостях трапляються і приємні сюрпризи, і великі розчарування: тe, що молодь, прихильна до комп’ютерних ігор, називає epic fail – грандіозний провал, феєрична невдача.

Але в цій історії, здавалося б, звичайного португальського одруження, все пішло не за сценарієм з самого початку.

Джефферсон і Джессіка, як водиться, пішли до вівтаря, щоб перед обличчям Всевишнього заприсягтися в любові і вірності.

І раптом в самий напружений момент, в кульмінаційну хвилину вінчання, наречений раптово оголосив, що, крім нареченої, у нього є ще одна людина, якого він так само нескінченно любить.

Гості завмерли. Всі чули про нещасних наречених, яких безсердечні женихи кидали в останній момент, саме біля вівтаря або в розпал весільного бенкету.

В головах у запрошених зароїлися подібні підозри, версії. Але Джефферсон їх швидко розвіяв, не дозволивши свідкам набрання ними нову смугу життя зосереджуватися на негативних думках.

Наречений обернувся і покликав дівчинку, що стояла за нареченими. Це виявилася восьмирічна дочка його обраниці Джованна.

Дівчинка росла без батька, довго чекала, коли мати знайде справжнього супутника життя.

А вона, схоже, не поспішала виходити заміж саме тому, що шукала не тільки гідного чоловіка, але і люблячого батька для своєї доньки.

Майбутній батько, дивлячись в очі тільки що набутій доньці, щиро виголосив свою обітницю: «Я буду любити тебе, я буду піклуватися про тебе, буду захищати тебе і не дозволю, щоб з тобою сталося щось погане».

Джованна вислухала це зворушливе звернення зі сльозами на очах, а потім взяла мікрофон і сказала свої відповідні слова подяки.

Такі моменти ніколи не забудуться. Вони разом стануть згадувати їх, переглядати це відео в найважливіші хвилини свого життя.



На платформі Blogger.