Header Ads

Полюбуйтеся на падло!!!Відео. У Дніпропетровську "Художник" Домалювався

Сьогодні близько 05:00 на зупинці трамваю маршруту №1 (перехрестя вул. Воскресенська та ін. Яворницького) активістами обласної організації ГО "Державна ініціатива Яроша" був затриманий чоловік,Сповіщає http://ukrainian.co.ua


 який намагався зобразити за допомогою фарби з балончика слово "Росія" на стінці і вже встиг намалювати фашистську свастику, яка теоретично повинна символізувати діючу в Україні владу.

В ході спілкування з представниками ГО, "Б" зізнався, що це не перший його художній досвід. Протягом 2014-2016 років він систематично в нічний час фарбою робив проросійські написи - "Росія", "Новоросія", "Русь" на зупинках громадського транспорту в центральній частині Дніпропетровська. Тому що проти Євросоюзу.



Один з останніх "подвигів" громадянина "Б" - зіпсований зеленою фарбою білборд із зображенням української льотчиці Надії Савченко, яка на даний момент все ще перебуває в російському полоні.


Також з'ясувалося, що у вільний від образотворчої діяльності час "Б" працював прибиральником і охоронцем в храмах Московського патріархату в Новомосковську та Дніпропетровську.
На даний момент "Б" доставлений до Шевченківського райвідділу міліції. Як мінімум, йому загрожують звинувачення в хуліганстві.

На платформі Blogger.