Header Ads

​Росія палає, масштаби жахливі: Дим тотальних пожеж Сибіру докотилися аж до Москви, горить і Підмосков’я

Поки солдати Путіна підпускають вогню та диму на українському Донбасі, добре зайнялася їхня власна домівка. Крім Сибіру та Підмосков'я вогняна стихія нищить ліси і в межах "золотого кільця" Росії.передає http://patrioty.org.ua


В інтерв'ю радіостанції «Говорить Москва» керівник лісового відділу Грінпіс Росія Олексій Ярошенко повідомив, що задимлення в Москві виникло завдяки поєднанню диму, який прийшов з Сибіру, з місцевими джерелами забруднення повітря, зазначають Патріоти України.

«Сибірський внесок дуже помітний. Його навіть добре видно по космознімкам, цей шлейф диму, який йде з півночі Красноярського краю», - сказав фахівець.

За словами того ж експерта, великі пожежі виникли на півночі Красноярського краю, в Іркутській області і Ямало-Ненецькому автономному окрузі.

«Там зараз катастрофа, яка за своїми масштабами приблизно дорівнює тій, яка була в середній смузі в 2010 році. Тобто там зараз дуже сильне задимлення. Дійсно, це катастрофічні пожежі», - підсумував Ярошенко.

Також про задимлення, незважаючи на відсутність масових лісових пожеж, повідомляють жителі Костромської області, Пермського краю, Кіровської і Нижегородської областей.
На платформі Blogger.