Header Ads

Геращенко прогнозирует возвращение Крыма и Донбасса но после этого! СРОЧНО ПРОЧТИТЕ ...

На думку народного депутата України Антона Геращенка, окуповані Донбас та Крим стануть знову українськими після краху російської економіки. Україні залишається лише тягнути час.Сообщает http://www.akcent.info



Таку заяву політик зробив у кулуарах Верховної Ради. Новину передає «Преса України».

За його словами, єдиним шляхом повернути Крим та Донбас для України є тиск на Росію економічними санкціями. Він пояснив, що фінансова стійкість, яку Росія здобула за період високих цін на нафту та газ, скоро зруйнується. Резервних фінансів Росії повинно було вистачити на 3-5 років. При цьому, наступного літа уже буде три роки з того часу, як Захід запровадив санкції проти РФ. Тепер російська влада «болісно намагається знайти вихід», як би їй позбутися економічних обмежень.

«Тому прогресом є той факт, що Путін готовий проводити переговори, сідати за стіл переговорів і те, що почало обговорюватися питання про введення поліцейської місії під контролем ОБСЄ на території Донбасу», – сказав Геращенко.

Нардеп зазначив, що той напрямок, якого набули переговори щодо Донбасу, є позитивним для України. Він наголосив, що, поки українська сторона не отримає гарантій виведення російських військ з її території та повернення контролю над кордоном, доти говорити про якісь зміни до Конституції та проведення виборів на окупованих територіях неможливо.

«Наше завдання – тягнути час для того, щоб російська економіка остаточно ринула в економічне піке», – додав він.


На платформі Blogger.