Header Ads

ЯК ВІДРИВАЮТЬСЯ УКРАЇНСЬКІ ПОЛІТИКИ (ВІДЕО)

Юрій Луценко обожнює “тихе полювання”, Пашинський полюбляє ловити рибу, а Ляшко збирає власний врожай. Сообщает http://newsnet.hostenko.com



Нова мода активно розповсюджується серед владодержців. Тепер нардепів можна зустріти в лісі зранку, або у тихого озера на заході сонця. Багато політиків замість дорогих курортів періодично обирають відпочинок на рідній природі. Про це пише ЗМІ

Генпрокурор України Юрій Луценко останніх 7 років їздить із дружиною у Карпати, щоб збирати гриби. За словами генпрокурора, “тихе полювання” добре заспокоює нерви і покращує настрій.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко теж від природи “не відривається”. Він справжній фахівець зі збору урожаю.

Одіозний нардеп від фракції “Народний фронт” Сергій Пашинський часто проводить час на риболовлі.

Ще один нардеп – Михайло Гаврилюк – також любить поїздки у Карпати. Він фотографує красу гір, прозорість озер, а в останній свій візит навіть зробив знімок із віслюками.

Представник Радикальної партії Ігор Мосійчук вусоцмережах демонструє свій відпочинок на природі з собакою Варварою. “Останнє осіннє сонечко. Я і Варвара у гостях у друзів”, – підписав він своє фото.

Нардеп Володимир Парасюк відпочив, швидше за все, у батьківському домі. Там він позував із сестрою для відтворення свого дитячого знімка зі зброєю у руках. Тільки якщо на дитячому фото – зброя іграшкова, то на новому – справжня.


На платформі Blogger.