Header Ads

ДИРЕКТОР ШКОЛИ НА ОДЕЩИНІ ПРОПАГУЄ “РУССКІЙ МІР”: ГПУ ПОПРОСИЛИ ВТРУТИТИСЬ

Директор Приморської ЗОШ I-III ступенів Білгород-Дністровського району Одеської області Колісніченко Віра підтримує ідеї “русского міра” на території Бессарабії, а також бере участь у “пропутінських” мітингах у Криму.Сообщает http://newsnet.hostenko.com

Про це у своїй заяві до Генерального прокурора України Юрія Луценка, опублікованій у мережі Facebook, написала представниця люстраційного комітету Одеської області Олена Саренко.

Як йдеться у заяві, директорка школи активно пропагує ідеї “русского міра” серед учителів школи.
“У січні 2014 року директор школи Колісніченко В.В особисто збирала людей на мітинг Антимайдану під стінами Одеської обласної державної адміністрації та сама давала за поїздку на цей мітинг по 200 гривень кожному. Із території Приморської сільської ради Колісніченко В.В. зібрала групу з 20 осіб. Але на цьому вона не зупиняється. У школі серед учнів та вчителів постійно розказує, як добре зараз живеться в Криму під російськими окупантами”, – написала Саренко.
Також читайте:
Як зазначила представниця люстраційного комітету, Колісніченко неодноразово брала участь у мітингах на підтримку політики президента Росії Володимира Путіна у Криму.

“Вона їздить до Криму начебто в гості до доньки Інни, при цьому активно бере участь у пропутінських мітингах у Криму. На парадах вона з’являється із сепаратистською символікою, фотографується зі зрадниками та окупантами, що є аморально”, – написала Саренко.

Активістка вимагає зареєструвати протиправні дії директорки навчального закладу у ЄРДР та перевірити її на дотримання закону України “Про освіту”.
На платформі Blogger.