Header Ads

ЧИМ ЗАЙМАЮТЬСЯ НАРОДНІ ДЕПУТАТИ ЗАМІСТЬ РОЗГЛЯДАННЯ БЮДЖЕТУ

Сьогодні, 20 жовтня, народні депутати мають розглянути проект державного бюджету на наступний рік та законопроект про спецконфіскацію. Але вже з початку засідання народні обранці почали сумніватися, чи розглядати ці проекти на поточному слуханні.Сообщает http://newsnet.hostenko.com

В парламентську залу депутати від фракції “Самопоміч” принесли підписи людей, які проти прийняття закона про особливий статус Донбасу, в коробках. Вони збирали ці підписи по українських містах і селах. Депутати впевнені, що позиція простих людей допомогла Петру Порошенку не здати позиції в Берліні.

Загалом, депутати досить обережно коментували результати зустрічі Нормандської четвірки. Зокрема, плюсом депутати вважають те, що українська сторона зафіксувала графік виконання Мінських угод, дорожню карту. Також Україна отримала попереднє погодження Росії щодо миротворчої місії на окупованій території.

Розгляд бюджету на наступний рік, який був призначений на 16 годину, знаходиться під загрозою. Депутати не знають, що їм робити – розглядати законопроект у першому читанні чи все-таки розглядати поправки бюджетного комітету.
На платформі Blogger.