Header Ads

На заводі Антонова завершується збірка першого Ан-132 (фотофакти)

Перша демонстрація модифікованого Ан-132 відбудеться вже в грудні, літак практично готовий, повідомляє Центр транспортних стратегій з посиланням на держпідприємство Антонов. Новину передають Патріоти України.
“Зараз на Серійному заводі “Антонов” (колишній “Авіант”) ведуться завершальні роботи по збірці демонстратора”, – повідомили в ЦТС. Як доказ готовності демонстраційного Ан-132, фотограф Ігор Козак представив фоторепортаж з ангарів Авіанта, де збирається літак.
Після збірки пілотної моделі український виробник планує налагодити серійне виробництво в Саудівську Аравію. У липні інженери Антонова повідомили про плани в рекордні терміни зібрати модифікований Ан-132 без використання російських деталей.
Нагадаємо, згідно з оголошеними планами, Антонов в рамках виконання контракту планує постави Саудівській Аравії перший літак Ан-132 на початку 2017 року. У травні ДП Антонов підписав з саудівської компанією Taqnia Aeronautics договір про розробку і виробництві, легкого транспортного літака Ан-132.
На платформі Blogger.