Header Ads

Сумне весілля: близько 50 людей загинуло страшною смертю – такого навіть ворогу не побажаєш

В результаті теракту в Іраку, що стався на весіллі в місті Америят Ель-Фаллуджа, щонайменше 40 осіб загинули, понад 60 отримали поранення. – повідомляє Корупція.Інфо



Про це повідомляє Al Jazeera. Поліцейські вважають, що до вибуху причетні бойовики терористичної організації "Ісламська держава". Імовірно, організатори теракту мали намір убити бійців проурядових сунітських племен, які воювали з ІД впродовж більше двох років і в червні витіснили терористів з Ель-Фаллуджі.

Цікаво, як держчиновник може дозволити собі таке дороге навчання, якщо його зарплата 6 тис. грн? За даними інформагентства «Українські новини», саме стільки отримав Гройсман в січні. Декларацію про доходи за минулий рік спікер оприлюднити не поспішає.

Щоб дізнатись на які кошти навчається Христина Гройсман, ми звернулися до Дмитра Столярчуку, прес-секретарю її батька: «мені важко коментувати, бо не знаю вартість навчання. Всі дані про доходи Володимира Гройсмана задекларовані і опубліковані». Однак, податкову звітність за минулий рік спікер оприлюднити не поспішає. У 2014 році він вказав сукупний дохід сім'ї в 3 млн. грн. більшою мірою від здачі в оренду нерухомості та підприємницької діяльності дружини.

На момент публікації статті відповіді безпосередньо від спікера Верховної Ради «Країна» не отримала.

Терорист-смертник підірвав автомобіль, начинений вибухівкою, на весіллі в сунітському місті на захід від Багдада.


На платформі Blogger.