Header Ads

«НАСТУПНІ 9 МІСЯЦІВ – ЦЕ МОМЕНТ ІСТИНИ ДЛЯ ДЕРЖАВИ», – ОЛЕГ БЕРЕЗЮК

Наступні місяці для української державності стануть моментом істини. Сообщает http://www.zvistka.net

«Україні, – розповідає народний депутат «Об’єднання «Самопоміч» Олег Березюк, – доведеться протистояти не лише зовнішній агресії, але і спробам дестабілізувати політичну ситуацію всередині держави шляхом призначення позачергових парламентських виборів.

Коментуючи зовнішні загрози, Олег Березюк зауважує: «Сьогодні російська імперія поспішає, тому що у неї є дев’ять місяців, щоб окупувати українську державу, і їй у цьому ніхто не завадить. Чому? Американська виконавча влада слабка, у них вибори і не відомо, як буде. У Франції наступного року – вибори президента, до Національних зборів та сенату. У Німеччині – вибори. У них інші проблеми. Деякі французькі дипломати заявляють, що не вірять в існування української держави, тому не розуміють, чому мають псувати стосунки з Москвою».

У цій ситуації лише сила української держави може протистояти агресору, однак внутрішні загрози є надзвичайно великими. Ненависть, розчарування, розгубленість та агресія українців, які побачили оприлюднені декларації чиновників та політиків, можуть бути використані ворогами та справжніми злодіями, які зацікавлені у знищенні України. Саме тепер НАБУ є надзвичайно важливим.

«Що робити? Зберігати інституційну державу. НАБУ має стати органом, який розслідує, чому мільярдні статки опинилися у чиновників, які протягом останніх двадцяти років працювали виключно на державній службі», – акцентує народний депутат.

Парламенту у цій непростій ситуації, певен Олег Березюк, необхідно зосередити увагу на прийнятті бюджету, що дасть людям бодай якусь надію. По-перше, мова йде про підвищення мінімальних заробітних плат, яке має відбуватися прозоро. По-друге, важливо скасувати 15%-ве оподаткування пенсій. По-третє, у галузі сільського господарства потрібно повернути спецрежим оподаткування, що дасть селам змогу розвиватися.

Резюмуючи, Олег Березюк згадує про проблеми міст, які нинішній варіант бюджету-2017 не вирішує. «Ми порахували, що перекидання комунальних витрат на бюджети міст забирає більше 50% бюджетів розвитку цих міст. Це обкрадання бюджетного самоврядування, яке сьогодні стає основою довіри людей до влади», – певен народний депутат.
На платформі Blogger.