Header Ads

СКАНДАЛЬНЕ РОЗЛУЧЕННЯ: МИКИТА ДЖИГУРДА ОПУБЛІКУВАВ ДОМАШНЄ ВІДЕО З П’ЯНОЮ ДРУЖИНОЮ

Анісіна сидить на кухні з келихом вина, а актор за кадром просить її не пити і називає її “алкоголічкою”.передає http://newsnet.hostenko.com

Скандальне розлучення епатажного актора Микити Джигурди і колишньої фігуристки Марини Анісіної набирає нових обертів. Джигурда опублікував в соцмережі скандальне домашнє відео з п’яною дружиною.Скандальный развод: Никита Джигурда опубликовал ВИДЕО с пьяной Анисиной

На відеоролику Анісіна сидить на кухні з келихом вина, а актор за кадром просить її не пити і називає її “алкоголічкою”. У спортсменки при розмові заплітається язик.

Джигурда супроводжував відео великим повідомленням, в якому спробував пояснити, що насправді відбувається в його родині і чому Марина подала на розлучення з ним.

У своєму повідомленні він у всьому звинувачує “мафію” і адвоката Жорина, який, за його словами, в змові зі злочинцями.

“На жаль, я тільки пізніше від плача Анісушкі, покаятися в тому, що Жорін погрозами примушував її підсипати мені отруту в їжу, від якої у мене, здорового, як бик пацана, трапилася виразка шлунка і больові шоки, від яких я трохи дуба не врізався , (як в даний момент на записі)”, – пише Джигурда.

При цьому він відзначає, що і сама Марина потрапила під дію “психотропної рідини”.

“На жаль, я тільки недавно дізнався, що це не від вина, а від тієї ж психотропної рідини, що Марині підливали, (як і Людмилі Браташ) у моїй єдиною вінчаної дружини і великої жінки, стали траплятися агресивні напади, як в цьому, відображена на відео разі, після шоу парфумерії в Лужниках, після “відзначення” прем’єри з її адвокатом Сергієм Жоріним, який ще два роки тому, отримав від мафії замовлення розвести нас, після вкидання через ЗМІ відвертої брехні про те, що я, нібито, звинуватив улюблену Богородицю в зраді з Гвендаль Пейзер…”, – пише Микита.

Відеоролик тим часом лише за добу зібрав більше 16,5 тисяч переглядів.

Подружжя було разом більше восьми років і виховують двох дітей: сина Міка-Анжель Кріста і дочка Єву-Владу.
На платформі Blogger.