Header Ads

ПОЛІТСИЛИ ЯРОША РОЗПОВІЛИ ПРО УКРАЇНСЬКУ ДОПОМОГУ У РОЗПАДІ РОСІЇ


Росія скоро розвалиться, а ми у цьому допоможемо. Сообщает http://newsnet.hostenko.com

Учасник АТО, глава правління політичної сили Дмитра Яроша “ДІЯ” Андрій Шараскін (Богема) вважає, що національні держави, що входять до складу Російської Федерації, незабаром почнуть боротися за незалежність, а Україна має шикарні шанси їм допомогти в її досягненні. Таку думку він висловив в інтерв’ю ONLINE.UA.

Картинки по запросу Андрій Шараскін

Шараскін зазначив, що ще українські націоналісти XX століття виступали на підтримку національних держав, які на сьогоднішній день входять до складу РФ:

Ми – за сильні національні держави. Ми розуміємо, що якщо кожна з цих національних держав буде сильною, міцною і, головне, адекватною – вони не будуть зазіхати на територію України. Тому ми з задоволенням підтримаємо такі процеси – процеси формування цих національних держав.
mapa
Богема додав, що такі процеси в Росії почнуться вже скоро, як це вже сталося в багатьох країнах:

Навіть Великобританія, британські колонії і все інше. Ми ж бачимо чітко всі ці процеси, Індія – найпоказовіший з них. І як вони страждають зараз від тих зв’язків, які до сих пір залишилися.

Подивіться зараз на обличчя Москви – вона ж заселена невідомо ким! Вони самі там не розуміють, де європеоїди, де монголоїди, де всі інші. Починають братися за голову: а що це? Згадайте Крим, коли тих “зелених чоловічків” питали , хто вони і звідки – а ті обертаються, буряти – і відповідають: ми руськії. Росіяни люди, ага. Ці процеси незворотні. і у нас зараз шанси просто шикарні!

При цьому, на питання про те, чи шанси на “допомогу” в розвалі РФ на окремі держави є шикарними для України, Андрій Шараскін відповів:

Вони самі прекрасно впораються! А там, де треба – ми допоможемо.

На платформі Blogger.