Header Ads

НА ЧОМУ МИ ЇЗДИМО?: “ПОГАНИЙ” БЕНЗИН В УКРАЇНСЬКИХ АВТІВКАХ

Експерти попереджають, що за низької цінової політикою на паливо ховається сумнівна якість продукту. Сообщает http://newsnet.hostenko.com

“Ринок палива відзначається жорсткою конкуренцією, через яку мережі АЗС постійно розширюють спектр послуг, асортименту та рівень обслуговування. Собівартість палива не дозволяє знижувати ціну, тому дешевий продукт пропонують тіньові постачальники, що не гарантують якість”.

Генеральний директор Всеукраїнської Асоціації автомобільних імпортерів і дилерів Олег Назаренко розповів про проблему тіньового ринку на своїй сторінці в Facebook.

“Учасники тіньового ринку встановлюють ціни нижче об’єктивних ринкових, в першу чергу, за рахунок пропозиції неякісного палива. Ми часто стикалися з ситуацією, коли АЗС позиціонують своє дешеве паливо, як паливо європейських НПЗ, але за нашою інформацією воно таким не є”, – пише Назаренко.

Також він додав, що нинішнє рішення АМКУ не призведе до зниження ціни на якісне паливо, проте сприятиме розвитку тіньового ринку та збільшення частки ринку фальсифікованих нафтопродуктів.

Як повідомляли раніше, українське паливо завоювало лондонський ринок.
На платформі Blogger.