Header Ads

Плотницкий сбежал в Москву, боевики в шоке

Щось ЛНР в останні дні сильно відстає від ДНР в плані бойових дій. Сообщает http://www.zvistka.net

Так, спікер АТО Леонід Матюхін протягом перших 18 годині 19 листопада зафіксував з боку «орлів» Плотніцкго «тільки» обстріли з гранатометів українських позицій у Орехово і Кримського на Бахмутці. Правда, на 21 годину обстрілів стало більше, а на Луганщині, за даними Матюхіна, була обстріляна Новоолександрівка (великокаліберні кулемети, гранатомети ...) Передає ІПУ посилаючись на Реал.

У соцмережах за день ми помітили лише 2 тривожних повідомлення щодо лінії розмежування з ЛНР (що в сотні разів менше, ніж з ДНР):

«Попасна. 20:08. Кілька днів відносної тиші і ось чутно бій. Поки за містом, але вже страшно ».

Боєць АТО «Helgi», що воює у Троїцького (трохи південніше Попасній): «21:10. Сьогодні голосно місцями, втім, як і кожен день цього місяця ».

І тут на тлі такого порівняльного «разслабону» хтось «mr-n» пише в «твіттері:« Не знаю наскільки правда, але вже 2 людини подзвонили з новиною, що Плотницького зняли ». Українські патріоти поставилися до такого допущенню вкрай скептично і байдуже. По-перше, його все-таки «обрав народ», навряд чи Кремль посміє так просто зняти, хіба що прибрати. По-друге: «І чо? Це має тішити? »

Проте, сьогодні з ранку місцеві писали, що Плотницкий знову поїхав до Москви ...

На платформі Blogger.