Header Ads

“ПІСЕНЬКАМИ КРОВ НЕ ЗМИТИ!”: УКРАЇНЦІ РІЗКО ВІДПОВІЛИ НА “БРАТНІЙ” ФЛЕШМОБ РОСІЯН (ВІДЕО)

Організатори флешмобу таким чином хотіли донести українцям, що вони і росіяни – один народ. Сообщает http://newsnet.hostenko.com



На Київському вокзалі в Москві співали "Розпрягайте, хлопці, коней!". Скріншот.На Київському вокзалі в Москві співали “Розпрягайте, хлопці, коней!”. Скріншот.

Музиканти з гурту “Мірко Саблич” прокоментували флешмоб, в рамках якого на Київському вокзалі в Москві заспівали українську пісню. Про це пишуть на сторінці групи “Мірко Саблич” в Facebook, передають Патріоти України.”Ту криваву катавасію, що заварила Росія у нас, не змити ні пісеньками, ні флешмобами. Чхати ми хотіли на ваші “ініціативи знизу”. Гуляйте лісом”, — наголошується в повідомленні.

“Українець може говорити українською, російською чи китайською. Це не має принципового значення до тих пір, поки він відданий (або принаймні лояльний) країні Україні. І навпаки, як би душевно не “распрягали хлопці коней” на Кубані, які барвисті вишиванки не натягували, вони суть малороси. Вірні слуги імперської ідеї. Вороги України та її державності”, — пишуть музиканти.

“Так що всі ці пісеньки нам до фені. Сидоров — гопник, алкаш, який слухає шансон, але воює за Україну — Українець. І найбільш рафінований московський професор-етнограф, який знає тисячу українських народних пісень, але вірить в Імперію — малорос, чужинець і окупант”, — пишуть в групі “Мірко Саблич”.
Раніше в мережі з’явилося відео, на якому показано, як 28 листопада на Київському вокзалі в Москві 50 осіб заспівали хором українську пісню “Розпрягайте, хлопці, коней”.


На платформі Blogger.