Header Ads

ГРОШІ ТЯГНУЛИ ТРОСОМ

На Київщині посеред ночі на пульті “102” спрацювала сигналізація.Сообщает http://www.uanews24.info

Сигнал надійшов із ювелірного магазину в містечку Миронівка. За декілька хвилин бійці служби охорони прибули на місце події та побачили приголомшливу картину, пише ЗМІ

Двері торгового центру були зламані, поряд стояв позашляховик “Рендж Ровер”, а біля нього вовтузилися двоє чоловіків. Вони кріпили до машини металевий трос, інший кінець якого тягнувся всередину ювелірного магазину. Таким чином крадії прагнули вирвати зі стіни та вивезти 300-кілограмовий металевий сейф із ювелірними виробами.

“Охоронці заблокували рух автомобіля та викликали підмогу, — розповіли в прес-службі ГУНП в Київській області. — Але злодіям все ж вдалося втекти на своєму авто. Проте на місці події поліцейські затримали одного з крадіїв — ним виявився 36-річний мешканець міста Малин, що на Житомирщині”.

Пошук інших учасників цієї спроби пограбування триває. На щастя, спроба не увінчалася успіхом. Проте, вириваючи тросом сейф, злодії пошкодили труби водопостачання — тож магазин ледь не затопило. Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом замаху на злочин. Якщо інших учасників злочину не знайдуть — затриманому доведеться віддуватися у суді одному за всіх.
На платформі Blogger.