Header Ads

Сюрприз от Трампа! Пентагон разрывает контракты с РФ и передает их украинскому ‘Антонову’

Пентагон розриває контракти з російською «Волга-Дніпро» і передає їх «Антонову» При Обамі такого не було! Перший ніж в собаку? Сообщает http://www.unn24.com.ua

«Волга-Дніпро» втратить один з найперспективніших і економічно вигідних своїх напрямків авіаційних вантажоперевезень - Афганістан і Ірак. У Ульяновської компанії зізналися, що напрямок - дуже фінансово вигідне, і до 2014 року бізнес ріс «як на дріжджах»: «... розрив контракту призведе до того, що завантаженість авіакомпанії, яка на період з січня по вересень 2016 року склала 45%, може скоротитися до катастрофічних 20% -30% ».

Американська сторона планує передати всі замовлення українській стороні - корпорації «Антонов», яка володіє сімома «Русланами» (тільки ці літаки підходять для вантажоперевезень по вказаним напрямком): «Треба не просто відновити контракт з« Антоновим », треба розширити його, вивести за рамки наданих шести надважких літаків. Києву потрібні гроші, а торгівля в більшості випадків побиває допомогу. Діючи в дусі настрою Заходу, покарати Росію в торговельній сфері, треба вивести компанію «Волга-Дніпро» за дужки цих взаємин. Треба зробити це цілком українсько-натовських підприємством. Це набагато менше провокаційний крок, ніж гарантії безпеки, але цей крок буде більше, ніж просто сигналом », - повідомляє Діалог.

На платформі Blogger.