Header Ads

Нові прогнози для України: президентом стане “чесна людина”

Астролог Влад Росс зробив нові прогнози для України на 2017 рік. За його словами, в українську політику прийдуть нові партії, а нинішній парламент піде у відставку. Сообщает http://www.uanews24.info



Влад Росс вважає, що нові молоді політики зможуть незабаром включитися в роботу, виникнуть нові партії, а нинішній парламент піде у відставку. Арсеній Яценюк також пропрацює до березня або квітня наступного року, а потім може виїхати в іншу країну і більше не займатися політичною діяльністю. Такі нові прогнози для України на 2017 рік.

Астролог також вважає, що вибори нового президента в Україні відбудуться восени 2017 року. За словами Росса, до влади прийде людина, що не прагне наживи і ніяк не пов’язаний з олігархами.

Росс також зазначає, що Міхеїл Саакашвілі може стати главою Кабінету міністрів України, а його партія стане одним із фаворитів у країні. Також може статися формування нової коаліції з БПП, «Самопоміч» і партії Саакашвілі.

«Саакашвілі багато піариться. Він хоче бути помітним і пізнаваним. Насправді в душі він жорсткий, на зразок Сталіна. Яценюк зробив помилку, посварившись з ним, і Саакашвілі заб’є один з цвяхів в труну його політичної кар’єри. І є ймовірність, що цей цвях стане фатальним — останнім», – зазначив астролог.

За словами Росса, в історії України Петро Порошенко зіграв позитивну роль, однак, його політика не має чіткої основи. Він також зазначив, що капітал українського президента виріс в два рази за рік роботи.

А Юлія Тимошенко може стати новим президентом, навіть незважаючи на те, що при Вікторі Януковичі вона сиділа у в’язниці, вважає він.





    На платформі Blogger.