Header Ads

«ФІНІТА ЛЯ КОМЕДІЯ!»: ВІДОМИЙ АКТОР ПОВІСИВСЯ ПРОСТО НА СЦЕНІ ПІД ЧАС ВИСТАВИ. ГЛЯДАЧІ ОНІМІЛИ ВІД ШОКУ… (ФОТО)

Актор був доставлений в лікарню в стані коми після того, як здійснив повішення на сцені прямо під час театральної вистави, повідомляє http://de-facto.cc



27-річний Рафаель Шумахер грав персонажа, що коїть суїцид за сюжетом експериментальної постановки “Міражі”. Актор самовільно змінив спосіб самогубства героя в останній момент – італієць зволів повіситися, а не застрелитися.

Директор театру Габріель Де Лука стверджує, що про ці зміни в сценарії, крім самого виконавця ролі, ніхто не знав. Коробка, на якій актор повинен був стояти для страховки, була зміщена.

Так як Шумахер був одягнений у маску з попередньої сцени, факт теперішнього повішення був розпізнаний лише по конвульсіях завдяки присутньому глядачеві, що виявився випускником медичного навчального закладу.

Мати актора заперечує можливість суїциду: “Мій син недавно втратив батька і розірвав відносини, але вже оговтався. Він не залишив передсмертної записки і не мав жодних підстав для самогубства”.

“Міражі” – експериментальна постановка тетра Luxіз міста Піза, Італія. Дії уявлення розгорталися на шести сценах, між якими глядачі могли вільно пересуватися. Інцидент стався на сцені у внутрішньому дворі театру, де місцем для повішення стало фігове дерево.


На платформі Blogger.