Header Ads

СУМНА НОВИНА: УКРАЇНСЬКУ ДЕПУТАТКУ ЖОРСТОКО ПОБИЛИ – ТАКОГО СТРАШНОГО ПОБИТТЯ ЩЕ НІХТО НЕ БАЧИВ

Вчора, ввечері, 14 листопада, на депутата Миколаївської міськради від “Опоблоку” Ларису Веселовську напали двоє невідомих чоловіків, вдаривши її по голові. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі міської організації “Опоблоку”. – повідомляє http://newsnet.hostenko.com

Зазначається, що напад скоїли близько 20 години, коли Веселовська поверталася додому після роботи на окрузі в мікрорайоні Кульбакіно. Двоє чоловіків спортивної статури кілька разів вдарили її по голові та продовжили бити, коли вона впала на землю. Нічого з речей у депутатки не взяли. Зловмисники зникли.

“Опоблоківці” вже встигли заявити, що напад був замовним та пов’язують його з депутатською діяльністю Веселовської: “Це свідчить про замовний характер злочину… Останнім часом Лариса Веселовська активно працювала над тим, щоб привести у відповідність до вимог Закону діяльність певних точок в мікрорайоні. За її активної участі було організовано кілька рейдів, а порушники правил торгівлі були оштрафовані. Ймовірно, сумнівним “бізнесменам” і тим, хто прикриває їхню діяльність в органах влади, не припало до вподоби наведення порядку на окрузі опозиційного депутата.”, – йдеться в повідомленні.

“Опоблоківці” заявили, що Веселовська подзвонила в поліцію та повідомила однопартійців. Правоохоронці, які провели об’їзд мікрорайону, не знайшли нападників по “гарячих слідах”.

Місцевий “Опоблок” стверджує, що це вже не перше переслідування їхніх депутатів і вимагає публічного розслідування від влади, щоб озвучити імена виконавців та замовників нападу.
На платформі Blogger.