Header Ads

“САМ ПОЕЗЖАЙ В АТО, БЫК! И ВООБЩЕ, НАУЧИСЬ ГОВОРИТЬ ПО-РУССКИ, ОТМОРОЗОК!”: ВИКЛАДАЧКА ОДЕСЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ ВИЯВИЛАСЯ АДЕПТОМ “РУССКОГО МИРА” (ВІДЕО)

Чого мудрого і патріотичного може навчити студентів людина, яка люто ненавидить Україну? 

“Біля Куликового поля в Одесі знову було помічено доцента історичних наук, викладача ОНУ Мечникова Радзіховську О.О., про яку я писав раніше.” – розповідає у своєму Facebook Сергій Стерненко, передають Патріоти України, продовжуючи:
Це далеко не перший проросійський мітинг, який відвідує дана особа.
Крім того, її небезпідставно можна вважати причетною до формування терористичної групи в 2001-2002 роках, яка проходила по т. з. “справі комсомольців”.
Дана жінка є рупором Кремля для спекуляцій на тему ‪#‎2травня за кордоном. Це якщо коротко.
ОНУ ім. Мечникова надав письову відповідь на моє звернення щодо викладача-любительниці русского міра Радзіховської О. О.
Службова перевірка покаже, чи цікавлять керівництво університету національні інтереси.
28 червня, під стінами будівлі №2 обласної ради Одещини відбулось смішне та жалюгідне дійство. Одеських прихильників росії зібрав Ібрагім Моріс, ліванець, який погано володіє російською, але активно виступає за руский мір в українській Одесі. Вони “хоронили” Конституцію та звинувачували у вбивстві останньої спочатку Майдан, потім ‪#‎2травня та “гражданскую войну”.
Я викладав відео з місця подій, і увагу фб-спільноти привернула одна жінка, яка є на даному записі.
Радзіховська Олена Олександрівна. Працює на кафедрі історії викладачем в ОНУ ім. Мечникова. Доцент.
На відео (з 1:21) вона кричала мені “Сам поєзжай в АТО, бик! І вобщє, научісь гаваріть па рускі, атмарозок!… І нєчєго здєсь стоять! Тупіца! Вот і наше право в свайом городє… іді са сваім канстутізним правом падальше!…. Работай іді, тварь!”.
Пізніше, наприкінці “мітингу” вона кричала “Адєса – рускій горад!”.
Я не стану давати правової оцінки її висловам. Це робота СБУ, яка, я сподіваюсь, її виконає.
Досліджуючи інформацію з відкритих джерел, стало відомо, що наша героїня – матір загиблого 2.05.14 в будинку Профспілок одеського проросійського колаборанта Андрія Бражевського, який хотів бачити тут російські війська. На цю тему вона навіть виступала в Європарламенті, розказувала про неонацистів з Одеси. Посилання тут.
На відео з її виступу з 5:14 вона розповідає про мирних антімайдановцев, яких унічтожали і угнітали фашисти. Раджу до перегляду.
Також додаю скріншоти з форуму, де свої відгуки про дану особу залишали студенти ОНУ.
Цікаво, як в наш час в навчальному закладі може працювати та НАВЧАТИ студентів людина, яка відверто виступає проти України та бажає українцям тільки зла? Чому нема відповідної реакції органів правопорядку та керівництва університету?
Впевнений, що відповіді на ці питання будуть вже скоро.
Задіюємо всі можливі механізми для позбавлення колаборантки робочого місця в ненавистній їй Україні. Не любиш хунту – не працюй на неї.
На платформі Blogger.