Header Ads

ПУТИНА ПОДОЗРЕВАЮТ В ГРОМКОМ УБИЙСТВЕ: ВСЕ НИТОЧКИ ИЗВЕСТНОЙ СМЕРТИ ВЕДУТ В КРЕМЛЬ НА САМЫЙ ВЕРХ

Відомий російський економіст Слава Рабинович зробив гучну заяву про те, що президент Росії Володимир Путін причетний до убійсту російського викривача Олександра Перепелічного, який був убитий в Великобританії 4 роки тому. Сообщает http://de-facto.cc



Про це Рабинович написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Він додав до опису гіперпосилання на впливове англійське видання The Gardian, яке провело розслідування несподіваної смерті Перепелічного.

За словами економіста, Путін може бути причетний до загадкової смерті Олександра Перепелічного, адже саме він відкрив владі Швейцарії таємну інформацію, яку мав Сергій Магнітський, якого вбили в російській в'язниці.

Рабинович зазначив, що свого часу Магніцький займався резонансним розслідуванням про викрадення чверті мільярда доларів з бюджету Росії. Перепелічний передав ці відомості європейській владі, після чого раптово помер прямо біля свого будинку у Великобританії.

Медична експертиза після розтину показала наявність у нього в організмі найсильнішого і вкрай рідкісного отрути, який вже використав Кремль. Перед цим трапилася смерть раніше згаданого Магнітського. Рабинович зазначає, що все це почерк, характерний для господаря Кремля.


На платформі Blogger.