Header Ads

ПОГОДА НА ЗАВТРА: СИЛЬНИЙ ВІТЕР ТА ДОЩ З МОКРИМ СНІГОМ В БІЛЬШОСТІ ОБЛАСТЕЙ

В Україні завтра, 2 листопада, очікується сильний вітер і дощ з мокрим снігом в більшості областей. Сообщает http://www.zvistka.net

Про це повідомляє прес-служба ДержНС.

За прогнозами Укргідрометцентру, 2 листопада в Закарпатській, Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Волинській, Рівненській, Хмельницькій, Чернівецькій та Вінницькій областях пориви вітру 15-20 м/с, на високогір’ї Карпат до 25 м/с.

“Вночі та вранці у західних, Житомирській, Вінницькій, Київській областях, вдень на більшій частині території, крім східних областей, дощ з мокрим снігом”, – наголошується в повідомленні.

Також температура вночі -6, в західних областях та на півдні Одеської області 0.. +5; вдень +1- +6 на заході та півдні країни до +10.

У Києві очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вранці і вдень дощ з мокрим снігом. Вітер 7-12 м/с. Температура вночі до -3, вдень +2…+4.

У Київській області також очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вранці і вдень дощ з мокрим снігом. Вітер 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі -6, вдень +1..+6.
На платформі Blogger.