Header Ads

КЛІНТОН ВПЕРШЕ ПІСЛЯ ПОРАЗКИ ВИСТУПИЛА І ВИСКАЗАЛА ВСЕ ЩО ДУМАЄ

Кандидат у президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон вперше виступила перед своїми прихильниками в Нью-Йорку після поразки на президентських виборах.Сообщает http://www.zvistka.net

Зокрема, Клінтон подякувала прихильникам за підтримку і вибачилася перед ними за те, що не змогла виграти президентську гонку:

“Ви являєте собою найкраще, що є в Америці і бути вашим кандидатом було найбільшою честю в моєму житті. Я знаю, як ви розчаровані, тому що я відчуваю теж саме”, – цитує її слова РБК.

У той же час, вона висловила сподівання, що обраний президент США Дональд Трамп стане успішним главою держави.

“Ми бачимо, що наша нація більш глибоко розколота, ніж ми думали…Але я досі вірю в Америку, і буду вірити завжди. Ми повинні прийняти цей результат і дивитися в майбутнє. Дональд Трамп збирається стати нашим президентом. Ми зобов’язані дати йому шанс…минулої ночі я привітала Трампа і запропонувала працювати з ним на користь нашої країни. Я сподіваюся, що він буде президентом для всієї нашої країни”, – сказала вона.

В свою чергу, люди зустріли її промову бурхливими оплесками.

Нагадаємо, що за підсумками попереднього голосування в Сполучених Штатах Трамп набрав 276 голосів виборців при необхідних для перемоги 270.

У своїй промові після оголошення результатів Трамп заявив, що боротьба за президентський пост була складною, також республіканець пообіцяв створити мільйони робочих місць, відновити інфраструктуру США і повторив тезу про відновлення американської мрії.

Важливо, що за попередніми підсумками виборів президента, Клінтон випередила Трампа за кількістю голосів виборців в загальнонаціональному масштабі. Зокрема, за Клінтон проголосувало 59 112 630 виборців, а за Трампа – 58 973 580.
На платформі Blogger.