Header Ads

“Ніяких поступок від України більше не буде”, – Тука попередив про повне припинення водопостачання “ЛНР”

“Луганські покемони використовують цивільне населення задля шантажу України. Забезпечення цивілього населення питною водою – обов’язок держави. Це – гуманітарна складова, яка перебуває під постійним контролем міжнародних організацій.” Про це пише у своєму Fаcebook Георгій Тука, інформують Патріоти України, продовжуючи:
Сообщает http://www.zvistka.net

Варто зазначити, що наші міжнародні партнери постійно надають допомогу в вирішенні цього питання: уряд Швейцарії надає хімічні реагенти та спеціальний пісок, Міжнородний Червоний Хрест сплатив обсяг води для Луганщини, аби забезпечити закачку систем опалення на зимовий період.

В Мінську була досягнута домовленість про створення українського підприємства, яке буде здійснювати розрахунки за спожиту воду (адже “влада” ОРЛО постійно збирає кошти з населення за використану воду). Українська сторона здійснила ремонт водогонів, встановила сучасні лічільники і…

Повне ігнорування з боку терористів: їхні представники просто перестали виходити на звязок, відповідати на телефонні дзвінки, не приїхали для отримання елекронних ключів від лічільників.

В той же час, “влада” ОРЛО почала постійно зменшувати заявки на поставки води.

В той же час, в населених пунктах буферної зони, “наші мальчікі” здійснюють водопостачання лише через день на протязі 3-х годин, розповідаючи населенню байки про “злодійську хунту”!

На сьогоднішній день борг перед Попаснянським водоканалом, який здійснює водопостачання, склав лише за спожиту електроенергію 121 мільйон гривень!

Мета покемонів зрозуміла: сіяти в населення ненависть до України і звинувачувати Україну в “геноцидє руского народа”.

Термін дії домовленості спливає 1-го грудня, після чого Україні не залишиться іншого шляху, як відключити водопостачання взагалі.

Оця пика, яка вже ледь не лусне, продовжує набивати кишені, знущаючись над цивільним населенням!” – написав Тука, опублікувавши наступну світлину:
На платформі Blogger.