Header Ads

Страшна трагедія: нелюди напали на депутата,представника радикальної партії О. Ляшко. Чиновник в реанімації

Про це в facebook повідомив губернатор Херсонщини Андрій Гордєєв. Сообщает http://ironargument.blogspot.com



На першого заступника голови Херсонської облради, представника радикальної партії О. Ляшко Василя Зеленчука скоєно напад, повідомляє Корупція. Інфо

“Тільки що дізнався про напад на першого заступника голови Херсонської обласної ради Василя Зеленчука. Доручив правоохоронним органам негайно провести розслідування і їжу в лікарню провідати Василя Васильовича, щоб морально його підтримати.

Бажаю Василю Зеленчуку швидкого одужання і обіцяю взяти під особистий контроль розкриття цього злочину”, – написав Гордєєв.
Відомо, що на Зеленчука напали невідомі сьогодні ввечері біля його будинку. Інші подробиці цього інциденту поки невідомі.

За інформацією, Зеленчук зараз перебуває в реанімаційному відділенні Херсонської обласної лікарні в стані середньої тяжкості. До Зеленчуку в лікарню прибули голова ОДА А. Гордєєв, голова облради В. Мангер, мер Херсона В. Міколаенко і депутати облради.

В facebook В. Міколаенко повідомив:

“Разом з Андрій Гордєєв приїхали до лікарні, де зараз перебуває по-звірячому побитий невідомими злочинцями Василь Зеленчук. Близько 19-00 на нього напали біля його будинку. Життю Василя Васильовича нічого не загрожує, але травми страшні, просто страшні.

Ми можемо скільки завгодно сперечатися на політичні теми, але це неприпустимо вирішувати конфлікти таким чином! Політик має право на будь-який власну думку і ніхто не може переслідувати людину за його погляди. Сподіваюся, цю жахливу подію розслідують якомога швидше “.

Крім того, є інформація, що херсонським силовикам дано доручення провести всі необхідні дії для розкриття всіх обставин нападу на херсонського політика.



На платформі Blogger.